CİZRE SPOR TAKIMLARININ GİTTİĞİ HER DEPLASMANDA OLAY

CİZRE SPOR TAKIMLARININ GİTTİĞİ HER DEPLASMANDA OLAY
SPOR 15.02.2024 09:31:00 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu tarafından uygulamaya konulan sporda şiddet yasası, Cizre spor takımları için herhangi bir geçerliliği yok mu? Cizre spor takımlarının gittikleri hemen hemen her deplasmanda olay çıkması tesadüf mü? 

Pazar günü Şırnak’ta oynanan, Şırnak Fatih Spor ile Cizre Dicle Spor amatör lig mücadelesinde, Cizre Dicle Spor 2-1 öne geçtiği golün ardından sahada olaylar çıktı. Müsabaka hakemi sahayı terk ederek maçı erteledi. TFF’nin vereceği karar merak ile bekleniyor. 

Sosyal medyada yayımlanan bazı görüntülerde Cizre Dicle Sporlu futbolcu takımını 2-1 öne geçiren golü attıktan sonra Şırnak Fatih Spor yedek kulübesinin önünden koşarak gittiği görülmekte. İddialara göre ise Cizre Dicle Sporlu futbolcu yedek kulübesinin önünden geçerken, teknik heyet ve yedek futbolculara önce el hareketi ardından ise hakaret etti. Şırnak Fatih Sporlu yedek futbolcular yapılan hakaret ve harekete tepki gösterirken olaylar fiziki temasa döndü. Olaylara müdahale etmek için çevik kuvvet polisleri araya girerek her iki takım oyuncuları ayırdı. Müsabaka hakemi ise olayların çıkmasının ardından soyunma odasına giderek maçı tatil ettiğini duyurdu. TFF’nin her iki takıma vereceği ceza merak konusu olurken, müsabaka ile ilgili nihai kararında ne zaman verileceği merakla bekleniyor.