MHP’Lİ ÖZDEMİR, PROJELERİNİ AÇIKLADI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı görümlü beldesinde belediye başkan adayı gösterilen Nurullah Özdemir, Seçim çalışmaları kapsamında önemli projelerini açıkladı.

MHP’Lİ ÖZDEMİR, PROJELERİNİ AÇIKLADI
GÜNCEL 11.03.2024 09:46:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) görümlü belde belediye başkanı Nurullah Özdemir, beldenin gelişimine katkı sağlayacak bir dizi proje ile halkın karşısına çıktı.

Özdemir’in açıkladığı projeler arasında, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışı ile belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi yer alıyor. Ayrıca, altyapı ve çevre düzenlemelerine önem verileceği, yeşil alanların artırılacağını belirtti.

Belde halkına seslenen Görümlü Belde Belediye Başkan Adayı Nurullah Özdemir “Görümlü Beldemizin Saygıdeğer Uluları, Birbirinden Kıymetli hemşerilerim, Yarınlarımızın umudu sevgili genç kardeşlerim; Doğup, büyüdüğüm ve yetiştiğim Beldemize hak ettiğiniz sosyal belediyecilik hizmetlerini siz değerli hemşerilerime sunmak üzere kolları sıvadık. Sıvadım demiyorum! Çünkü bu yükü hep beraber omuzlayıp, bu kutlu yolda hep birlikte yürüyeceğiz. Ayırmadan Ayrışmadan, bir ve beraber olarak önce seçimi kazanacağız, ardından yıllardır kendi aramızda konuştuğumuz fakat bir türlü çözüme kavuşmayan sorunların üstesinden geleceğiz. Belde insanımızın huzur ve refahı için gereken neyse yapılacak, bedeli neyse ödenecek!

Allah’ın izni ve inayeti ile kazandığımız zaman öncelikli olarak ele alacağımız ve sorun olarak ortadan kaldıracağımız talep ve beklentiler şu şekilde; Bir kere Su olmazsa olmazımız olacak. İlk 3-4 ay içerisinde HEZİL Çayından çekilecek yeni bir hat ile beldemiz temiz içme suyuna kavuşacak.

Hepimizin canını sıkan, elimizi kolumuzu bağlayan Elektrik kesintilerine son vermek için yedek Trafolar getirttireceğiz” diye konuştu. 

MHP görümlü Başkan adayı Nurullah Özdemir’in projeleri;

Aile Büyüklerimin Belediyemize hibe edeceği 3 Adet minibüs, Belde sakinlerimizi ilçeye Ücretsiz taşımak için hizmet verecek.

Aynı şekilde Beldemizden İlçeye giden memur ve işçi kardeşlerimiz için de sabah-akşam ücretsiz servis hizmeti sunacağız.

Beldemize bir Lise kazandıracağız. Belediye kaynaklarını kullanmadan, kendi imkân ve olanaklarımız ile inşa edeceğimiz Lise Binasını Milli Eğitime hibe edeceğiz.

Sosyal Belediyeciliğin bir gerekliliği olarak Dul ve Yetimlerimize sahip çıkacağız. Maddi ve manevi olarak asla yalnız olmayacaklar.

Görümlü Beldesinden Üniversite okumaya giden tüm kardeşlerimize burs desteği sağlayacağız.

Beldemizde kurulacak taziyelere ve düğünlere yemek hizmetini üstleneceğiz.

Tedavi için İl dışına gitmek zorunda kalan maddi imkânları yetersiz ağır hasta ve yakınlarına para ve barınma desteği vereceğiz.

Sağlık Merkezimizde hizmet vermek üzere 2 Doktor ve 2 Hemşirenin devamlı bulunması için gereken tüm girişim ve fedakârlıkları yapacağız.

Hayvan yetiştiricilerine destek için Çoban maaşları Belediye tarafından karşılanacak.

Belde içinde elzem olan yol ve menfezler tamamlanacak, yapılmayan tek bir yer bile kalmayacak.

Beldemize ait olacak 1’er adet ambulans 1’er adet itfaiye belediye araç parkına eklemek için girişimler yapılacak.

Beldemizin aksakallısı-ileri geleni, genci-yaşlısı, işçisi-memuru tüm sakinlerimiz ile İstişare kültürünü tekrar getireceğiz. Düzenli olarak bir araya geleceğimiz Halk toplantılarında talep ve beklentileri konuşacağız, yapıcı eleştirilerinizi dinleyeceğiz. Sorunları çözüme kavuşturma noktasında üstümüze düşen ne ise yapıp, tüm imkân ve olanaklarımız ile siz hemşerilerimin hizmetinde olacağız.

Şahsım olarak seçildiğim gün itibarıyla başkanlık maaşını ihtiyaç sahiplerine bağışlanacaktır.

Belediye makam aracını milletimin hizmetinde olup, şahsi aracımı belediye için kullanacağım.

Belediye ay sonu ve yılsonu bilançosu belediye binasına asılacak şeffaf olarak herkes görecektir.

Kısacası belediyenin tüm imkanlarını siz değerli halkımız için kullanacağız. (Bülent Kabak)