SADETTİN SARAN, 25. SPOR SALONUNU ŞIRNAK’TA AÇTI

SADETTİN SARAN, 25. SPOR SALONUNU ŞIRNAK’TA AÇTI
SPOR 23.11.2023 09:55:00 0

İş adamı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Saadetin Saran, 25. Atatürk Spor salonunu Şırnak’ta açtı. Yapılan açılış töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, “ben Galatasaraylıyım. Ama şunu da belirteyim,  Galatasaray olmazsa Fenerbahçe’nin anlamı olmaz, Fenerbahçe olmazsa Galatasaray’ın anlamı olmaz” dedi. 

Saran Group, Türkiye’nin çeşitli illerinde kullanıma sunduğu spor salonlarına bir yenisini daha ekledi. Atatürk Spor salonu adını taşıyan 25. spor salonu Şırnak’ta açıldı. Açılış törenine Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Saran Group yönetim kurulu başkanı ve Fenerbahçe Divan Kurulu üyesi Saadetin Saran, eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve İstanbul’dan gelen iş insanları heyeti katıldı.

“BEN GALATASARAYLIYIM”

Açılış töreninde konuşan Şırnak Valisi Cevdet Atay, ben Galatasaraylıyım. Ama şunu da belirteyim,  Galatasaray olmazsa Fenerbahçe’nin anlamı olmaz, Fenerbahçe olmazsa Galatasaray’ın anlamı olmaz diyen Vali Atay şöyle devam etti; “25’inci spor salonunu buraya ilimize yaptılar. Artık güzel şeylerle ilimiz anılıyor.  Sporla anılmasını istiyoruz, gençlerimizin spora yönelmesini istiyoruz. Daha fazla sporla iştigal etmelerini istiyoruz. Bu anlamda da bizde elimizden gelen tüm gayreti  desteği göstereceğiz. Saadettin beyin emeği burada çok fazla.  Kendisine bol kazançlar diliyoruz ki, bu spor salonlarını da arttırarak devam edersiniz. Salonumuzun rengi sarı lacivert, ben Galatasaraylıyım. Ama şunu da belirteyim,  Galatasaray olmazsa Fenerbahçe’nin anlamı olmaz, Fenerbahçe olmazsa Galatasaray’ın anlamı olmaz” dedi.

“ATATÜRKÇÜ OLUN”

Törende konuşan Saadettin Saran gençlere Atatürkçü olmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Saran; “Burada devletimizin, gençlerimizin, ülkemizin kurucusu olan Atatürk’ün de ismini taşıyan bir spor tesisinin kazandırmanın gururunu taşıyoruz. Bu bizim 23 yılda 25. spor salonumuz hep söylüyorum Ölmezsek, batmazsak daha nice nice spor salonlarını yapacağız inşallah. Gençler bahane üretmeyin, pes etmeyin, hep iyimser olun, çok çalışın ve Atatürkçü olun. Cumhuriyet fırsat eşitliğidir, Cumhuriyet emeğin güvencesidir, Cumhuriyete sahip çıkın” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından gösteri maçı yapıldı. maç atışını Saadetin Saran ve eski Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay yaptı. Gösteri maçının ardından açılış töreni sona erdi.