ŞIRNAKLI MİLLİ SPORCU NURSELEN YALGETTEKİN, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

Şırnaklı milli sporcu Nurselen Yalgettekin, Kocaeli'de düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 48 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu.

ŞIRNAKLI MİLLİ SPORCU NURSELEN YALGETTEKİN, TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU
SPOR 16.01.2024 09:50:00 0

Kocaeli'de düzenlenen Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası final maçında Şırnak Cizreli sporcumuz Nurselen Yalgettekin şampiyon oldu.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kocaeli Eray Şamdan Spor Salonu'nda 12 sıklette gerçekleştirilen organizasyonda, 33 ilden 119 kadın sporcu mücadele etti.

Final maçında 48 kg da Fenerbahçeli sporcu Rabia Topuz ile karşılaşan Nurselen Yalgettekin rakibini yenerek Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında şampiyon oldu.

Kocaeli'de düzenlenen şampiyonada derece elde eden Nurselen Yalgettekin, zorlu müsabakaların ardından başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Antrenörünün desteği ve eğitimleriyle zorlukların üstesinden gelmeyi başardığını belirten Yalgettekin, "Ben hiçbir zaman hedefimi küçük tutmadım ve her zamanda hedefimin peşinden giderek mücadele ettim. Şu anda da bu mücadelemin ve emeğimin karşılığını Türkiye Şampiyonu olarak aldım. Bundan sonraki hedefimde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek hem de Türk bayrağını göndere çıkarmak olacaktır." dedi.