ŞIRNAK’TA ASAYİŞ VE KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 31 GÖZALTI

Şırnak'ta yapılan kaçakçılık operasyonlarında 31 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

ŞIRNAK’TA ASAYİŞ VE KAÇAKÇILIK OPERASYONU: 31 GÖZALTI
ASAYİŞ 19.03.2024 09:59:00 0

Şırnak'ta İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terörün finans kaynaklarına operasyon düzenlenerek uyuşturucu madde ve gümrük kaçağı malzemeye el konuldu.

Şırnak ve Habur Sınır Kapısında yapılan operasyonlarda, 4 gram esrar, 1 adet hassas terazi, 1290 paket sigara, 230 adet puro, 2 adet cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonlarda; 19 kişi kaçakçılık, 9 kişi asayiş, 1 şüpheli kayıp şahıs ve 2 şüpheli ise terör suçlarından olmak üzere toplam 31 şüpheli gözaltına alındı.

ŞIRNAK'TA TERÖR OPERASYONU: 3 TUTUKLAMA

Şırnak'ta PKK/KCK, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Terörle mücadele çerçevesinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent merkezi ve ilçelerde PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerden şüphelilerden 3’ü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmış, 2 şüpheli ilgili il ve birimine teslim edilmiş, 9 şüpheli ise ifadelerinin akabinde serbest bırakıldığı öğrenildi.